GASS söker en senior konsult för att förstärka upp teamet. Den vi söker bör ha en systemutvecklar bakgrund, antingen från skolan eller från yrkeslivet. Våra uppdrag är att vi jobbar som integrationsexperter, kopplar ihop kundernas Service Management system med andra system. Våra kunder använder idag plattformar från Servicenow, Microfokus (HP), CA, mfl. Vi erbjuder ett flexibelt självständigt arbete där konsulterna i mycket styr deras uppdrag men det finns backup från företaget såväl avseende kundhantering, försäljning men främst kompetenta medarbetare som kan bistå med erfarenhet och kompetens.
Vi finns primärt i Stockholm men kan tänka oss anställningar över hela landet, då givet att de som bor utanför Stockholm är beredda till att resa en del av tiden. Våra kunder är såväl privata som offentliga myndigheter, uppdragen är oftast längre och ersättning är bra. Vår personal är vår främsta tillgång så vi satsar mycket på utbildning.

Om detta låter som en bra utmaning för dig så hör av dig till oss så tar vi ett möte där vi kan ge er mer information samt höra vad ni har för ambitioner i er egen karriär. Klicka dig in på vår sida och läs mer gass.se