Nya GASS.se lanserad idag!

Hej och välkommen till nya gass.se!

Det är inte bara utseende som är nytt utan även vårt sätt att kommunicera mot marknaden. Vi har för avsikt att kommunicera oftare vad som händer inom olika plattformar för de stora segmenten ITSM, ITOM och ITBM. När det kommer lite större ”releaser” och den typen av händelser då kan du räknar med att vi är här och förenklar. Syftet är för att få dig att förstå den egentliga förändringen, vi bara älskar förenklingar.

Vi har även start en blogg där vi kommer att prata om förenklingar i vardagen främst för plattformen ServiceNow. Innehållet kommer att byggas på allteftersom och göras rikare och rikare på matnyttiga tips och tricks. Att kommentera går bra att göra, du vill ställa en motfråga eller argumentera tillbaka för kanske du har ett bättre tillvägagångssätt, vem vet!?! Sist men inte minst så är området ”Nedladdningar” ett helt nytt kapitel för  ”ServiceNow Sverige” och det är att vi som teknisk Partner inte enbart gör stora konsultinsatser utan vi ska även bygga och ta fram olika lösningar både till dig som företag och till dig som utvecklare.

Våra lösningar kommer vara stora som små (iaf i början), enkla till komplexa, alla kommer att finnas både här och på ServiceNow Share (share.servicenow.com).

Varmt välkommen till ett nytt kapitel hos oss på GASS!

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *